zaterdag 14 juni 2014

essence: wave goddess.

Hoi allemaal!


Vandaag laat ik jullie de nieuwe collectie van Essence zien, die vanaf juli te koop is in je Kruidvat filiaal. De lijn heet Wave Goddess en bevat tal van producten voor een beachy betaalbare look voor de zomer. Kijk je mee?




SOFT TOUCH EYESHADOW
01 Have a Break | 02 Crush on Blue  
03 Stand Up and Paddle! | 04 Life is Better When You Surf

Vooreerst zijn er vier potjes creamy oogschaduw in een perzikkleur, mint en twee tinten blauw. Deze lijken denk ik op de Maybelline Color Tattoos, heel leuk en gemakkelijk dus om mee te werken. Met je vingers kan je deze oogschaduw snel aanbrengen zonder te veel gedoe. Deze vier kleuren bevatten ook allemaal wat glitter.



2 in 1 Eyeliner
01 Life is Better When You Surf | 02 Have a Break, or Two | 03 Stand Up and Paddle!

Deze eyeliner pennetjes hebben twee kanten. Een kant heeft een dunne tip waarmee je erg precies een lijntje kan maken. De andere kant is wat dikker voor een dramatische look. De kleuren zijn leuk gekozen! Vooral bij blauwe ogen kan een blauwe eyeliner heel mooi staan. 






Nail Polish
 01 Loose Your Heart On The Board | 02 Wave Down The Lime
03 Have a Break | 04 Crush on Blue

Wat een speciale nagellakjes zeg! De potjes op zich zijn al leuk maar ook de kleuren zijn vernieuwend en erg zomers. De limoenkleur vind ik de leukste en koop ik zelfs misschien!


Tinted Lipbalm
01 Loose Your Heart on The Board | 02 Life Is Better When You Surf

Deze neonkleurige lippenbalsems zorgen voor een hint van kleur. Verwacht dus geen in the face knalroze lippen. Denk aan een 'your lips but better' kleur!



Blush Tint
01 Loose Your Heart on The Board

En jawel, ook een dupe in de collectie. Deze blush tint is een vloeibaar product met een borsteltje, maar verwissel het vooral niet met nagellak! Enkele druppels hiervan op je wangen, uitwrijven en je hebt een blosje. Het is een dupe van de Benetint maar dat heeft Catrice ook al gedaan. Eerlijk? Als het evengoed werkt als de Benetint, waarom er dan zoveel voor betalen? You go Essence!



Highlighter Powder
01 Sparkling Goddess

Er zit ook een highlighter in de collectie met een hele mooie Hawaii print op. Deze breng je aan net boven je jukbeenderen, op je neusbrug en op je Cupidoboogje.



Beach Hair Waves Spray
01 Wake Me Up!

Essence heeft aan de hele look gedacht; ook de haren moeten er beachy uitzien! Ik heb een spray voor beachy haar van Toni&Guy maar die kost wel wat meer dan deze versie! Je spuit het in je haar en kneed het dan in. Je haren zullen eruit zien alsof je net uit het zoutwater van de zee komt. Heerlijk mooie golven die er wat messy uitzien.




Body Tattoos - Glasses Case
01 The Early Bird Catches The Wave - 01 Life Is Better When You Surf

En daar bovenop tenslotte nog enkele accessoires. Een pakje plaktattoos en een houder voor je zonnebril.

Leuk assortiment Essence! Voor een look die volledig beach proof is, hoef je alleszins niet meer je spaarvarkentje open te breken. Daar gaan we toch van uit, want Essence heeft de prijzen weggelaten op de website. 

Gaan jullie iets kopen van deze collectie?

xx Eva


Geen opmerkingen: