zaterdag 12 april 2014

essence: viva brasil!

Hoi allemaal!



De zon is weer eens van achter de wolken vandaan gekomen en iedereen haalt al zijn zonnenbril en jurkjes uit. Geweldig toch! 24 graden in april moet gevierd worden! En ook Essence doet mee met het feestje. Zij zorgen voor alle producten die je nodig hebt voor een zwoele zomerse look voor de vakantiemaanden. Geïnspireerd door Rio De Janeiro en São Paulo combineert Essence het Copacabana gevoel met een helder en tropisch kleurenschema van zonnig geel, vurig rood, barbieroze, violetpaars, grasgroen en kobaltblauw. Daarnaast past de collectie ook nog eens bij hét zomerevenement van dit jaar; het WK. Geen excuus meer dus om deze collectie aan de kant te laten liggen.




BLUSH
01 I ♥ Brasil | 02 Destination: Sao Paulo!

Een felle roze en rode kleur. Perfect voor blozende frisse wangetjes.




NAGELLAK
01 I ♥ Brasil | 02 Everybody Salsa! | 03 Ka-ka-karnival
04 Cool Azul | 05 Yeah, Copacabana!

Superzomerse nagellakkleurtjes. Vooral de gele variant trekt mijn aandacht. Eens helemaal iets anders! Al vind ik I ♥ Brazil ook erg leuk!


EYE AND HAIR MASCARA
01 Everybody Salsa! | 02 I ♥ Brasil 03 Ka-ka-karnival

Jawel je hoort het goed. Mascara voor wimpers én haar. Je kan er dus je ogen een mooie felle kleur mee geven maar ook voor highlights kan je deze mascara gebruiken. Of dit zo goed werkt, betwijfel ik. Zou het je haar niet heel vettig en vies maken? Al is het idee wel leuk.



OOGSCHADUW
01 Everybody Salsa! | 02 I ♥ Brasil 
03 Ka-ka-karnival

Knallende kleuren voor op de oogleden. Not really my cup of tea maar het roze vind ik wel leuk.


LIPPENBALSEM
01 Colour Parade | 02 Olá Brasil!

De lippenbalsems met de spiralen aan de binnenkant zien er erg leuk uit. Ze geven behalve verzorging ook een lichte kleur aan je lippen. Handig voor jongere ladies die al een beetje de lipstick zone willen verkennen.


EFFECTS NAIL SET
01 Colour Parade | 02 Olá Brasil!

Essence heeft ook gedacht aan de creatieve zielen onder ons. Daar val ik helaas niet onder. Deze buisjes bevatten kleine glittertjes die je op je natte nagellak kan laten vallen voor een 3D effect op je samba nagels.


01 We Like To Samba 01 Express Yourself

En ten slotte vind je in de collectie nog twee do it yourselfs. Ten eerste komen ze met een set van drie doorzichtige ringen die je met nagellak zelf kan vormen naar je eigen smaak. Daarnaast bestaat er ook een pakje van drie armbandjes die elke outfit zullen opkleuren met een beetje arm candy!

De collectie zal vanaf mei tot juni in je Kruidvat te vinden zijn, naast de nieuwe Make Up Academy stand die je vanaf april zal vinden in de rekken. Zijn jullie benieuwd?

xx Eva


Geen opmerkingen: