woensdag 30 april 2014

aloha from deer.

Hallo allemaal!



De laatste tijd valt mijn oog steeds vaker op kleding met foto's op. En dan niet de T-shirts met een foto in het midden van je buik, nee, een foto die de hele trui of het hele T-shirt inneemt. Ontzettend leuk vind ik dat! Onlangs vond ik een online webshop die gespecialiseerd is in dat soort kleding, genaamd Aloha From Deer. Fijne naam ook!

















Zo mooi vind ik dat! Nu, ze dragen wel een zwaar prijskaartje. Voor een trui betaal je €59. Een T-shirt vind je vanaf €49 en voor de badpakken betaal je €45. Helaas vrij duur maar je hebt dan wel een speciaal kledingstuk wat lang niet iedereen draagt. Mijn favoriet is waarschijnlijk de trui met de leeuw of die met de takken. Maar eerlijk, als iemand ooit zin heeft om mij zo een leuke trui cadeau te doen, zal ik echt niet klagen!












En ze hebben ook leggings, sokken en telefoonaccessoires. Allemaal versierd met een foto. Ontzettend leuk vind ik! De pet en iphone hoesje kosten respectievelijk €39 en €35. Voor de leggings betaal je ook €39 en de sokken vind je voor €29. De onesies kosten maar liefst €99.

Superleuke kleding maar helaas ook met een prijskaartje. Maar niet getreurd. Deze trend vind je nu ook in andere winkels zoals Pull and Bear en Primark. Even zoeken en je vindt wat je zoekt. Maar deze site heeft toch zeker mijn aandacht gekregen!

Wat vinden jullie van dit soort kleding?

xx Eva


Geen opmerkingen: